Impresszum

Kapcsolati adatok

Oldalunkat üzemelteti:
dr. Dankóné Budai Tünde e.v.

+36 70 458 3991

drdankonetunde@ drdankonetunde.hu

Vállalkozás adatai

Adószám: 55537140-1-51
Nyilvántartási szám: 54233135
(Belügyminisztérium)

Kisadózó egyéni vállalkozó, Alanyi Adómentes (AAM)

Technikai adatok

Weboldalunkat fejleszti:

Tárhely szolgáltatónk: Magyar Hosting Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Tel: +36 1 700 2323
E-mail: info@tarhely.com

Jogi nyilatkozat

Amennyiben belépsz a www.drdankonetunde.hu oldalra, elfogadod az alábbi feltételeket:

Ez a weboldal dr. dankóné Budai Tünde e.v. (továbbiakban: drdankonetunde.hu) szellemi terméke és a logó ábrája az drdankonetunde.hu tulajdona. Az drdankonetunde.hu weboldal bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva.

Tilos a honlap teljes egészének ill. részeinek másolása, feldolgozása és további üzleti célú felhasználása az onlinevilag.eu előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalon elhelyezett szöveges tartalom másolása esetén, – a másolási kötbért 50.000 Ft +ÁFA / nap / megkezdett – A4-es oldalban határozzuk meg. Az így számított kötbért számlába állítjuk és az okozott kárt jogi úton behajtjuk.

A weboldalunkon elhelyezett képi és grafikai adattartalom kereskedelmi célra szerzői jogdíjfizetés nélkül felhasználható elemeket tartalmaz, azok forrását a későbbiekben részletezzük.

Weboldalunk fejlesztéséhez felhasznált szoftverek és alkalmazások után a licence díjak minden esetben megfizetésre kerültek, valamint azok felhasználási feltételeinek betartására különös figyelmet fordítunk.

Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: WordPress.org, ElegantThemes.com, Freepik.com.